Customer Support
0
Sluiten

Categories

Filters

    WAD: Overleven op de grens van water en land

    € 35,- 3 In stock: Ordered on working days before 17:00, shipped the same day.
    • Free shipping in the Netherlands from € 35, -
    • Ordered before 5 p.m. on working days? Shipped the same day!
    • 14-day money back guarantee
    • We are happy to think along!

    Product description

    AuteurRuben Smit
    TaalDutch
    ISBN9789056154820
    UitgeverBornmeer
    Pagina's208
    Formaat33,2 x 28 x 2,2 cm
    BindwijzeHardcover
    AfbeeldingenColour images and illustrations
    Jaar van uitgave  2018

    Dit fotoboek gaat door waar de film WAD overleven op de grens van water en land eindigt. Het bevat een sublieme verzameling foto’s van het waddengebied, geselecteerd uit de tienduizenden opnames die filmmaker Ruben Smit en zijn team hebben gemaakt. Dit boek toont het Wad zoals het nog nooit eerder in beeld is gebracht, dankzij speciale camera’s en de nieuwste technieken. Ruben Smit brengt een ode aan het Wad, door dit werelderfgoed tot kunstvorm te verheffen.

    Dr. Ir. Ruben Smit is een gepassioneerd ecoloog en fotograaf. Vanaf 2003 is hij professioneel natuurfotograaf en filmer. Hij won diverse prestigieuze internationale fotoprijzen. Als filmregisseur van natuurfilms maakte hij zijn debuut met De Nieuwe Wildernis(2013) en de gelijknamige tv-serie bij de VARA. In 2016 is Smit uitgeroepen tot nationaal natuurkenner.

    Specifications

    Article number
    9789056154820
    EAN
    9789056154820

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Create your own review

    There are no reviews written yet about this product..

    Related products

    Complete your order

    WAD: Overleven op de grens van water en land
    € 35,-
    WAD: Overleven op de grens van water en land
    3 In stock: Ordered on working days before 17:00, shipped the same day.
    Add to cart

    Recently viewed

    By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »