Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Productomschrijving

    In zwembadwater kan een te hoge pH leiden tot ontwikkeling van gevaarlijke bacteriën en zelfs tot algengroei. De pH in een zwembad of spa moet zich tussen de 7,0 en 7,6 situeren! Dergelijke nauwkeurige waarden kunnen enkel opgevolgd worden met een digitale pH-meter. Teststrips en testkitjes zijn hiervoor niet geschikt!

    Hanna Instruments is trots u deze nieuwe manier van pH meten te kunnen voorstellen! De HI779 is een checker-fotometer waarmee u snel, eenvoudig en bovendien nauwkeurig pH kan meten in zwemwater, volgens de erkende fenolroodmethode. De checker moet niet, zoals met een tester, gekalibreerd worden met buffers, en er is ook geen elektrode die in bewaarvloeistof moet gestockeerd worden.

    Ontwikkeld als het nauwkeurige alternatief voor chemische testkits, geeft de Hanna Instruments Checker snelle, betrouwbare meetresultaten.

    • Makkelijker én nauwkeuriger dan chemische testkits
    • Praktisch zakformaat
    • Duidelijk afleesbaar display
    • Eenvoudige bediening met één knop
    • Automatische uitschakeling
    • Werkt op één enkele AAA-batterij

    Meetbereik

    6.3 to 8.6 pH

    Precisie

    ±0.2 pH

    Resolutie

    0.1 pH

    Lichtbron

    led bij 525 nm

    Methode

    Colorimetric Adaptation of Phenol Red Method

    Voeding

    1 batterij van 1,5 V type AAA

    Afmetingen/gewicht   

    86.0 x 61.0 x 37.5 mm/64 g

    Specificaties

    Artikelnummer
    HI779

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Gerelateerde producten

    Maak uw bestelling compleet

    HI779 Checker-fotometer voor pH (6,3 tot 8,6 pH) Pool Line
    € 69,-
    HI779 Checker-fotometer voor pH (6,3 tot 8,6 pH) Pool Line
    1 Op voorraad: Op werkdagen voor 17:00 besteld, zelfde dag verzonden.
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent bekeken

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »